Hvalpekøbere

Kære Solsikkehunde her er i meget vekommende til at give feetback på netop jeres oplevelse af at købe en hvalpe ved. ligeså gå til hvalpemotivation. Tak for jeres tid. Vi er glade for tilbagemeldinger.:-)

03-05-2017

Hanne Vibeke Nielsen

Hej Helle og Bjarne!

Nu har Oui Amour Mollie og jeg kendt hinanden i næsten en uge, og det har været én stor glæde for os begge to + for mange andre - mennesker og hunde - der har krydset vores vej!. Sådan en sej lille hvalp fuld af krudt, humør og gå-på-mod og ikke bange for noget
som helst (endnu i hvert fald). Utrolig dygtig, næsten renlig og lærer superhurtigt. Elsker alle de udfordringer hun får - tager så lige en lille lur - og er klar igen. Vil gerne hygge på et menneskeskød - jeg har læst, at éns blodtryk falder måleligt, når
man sidder med en hund - mit må snart være langt under normalen!!

Sådan bliver en lille hvalp kun, når den er vokset op i trygge rammer hos kyndige og erfarne mennesker og har fået alt det bedste med sig de første 2 vigtige måneder af sit liv.


Hvis alle hvalpe havde haft en opvækst som de får hos Helle og Bjarne, ville der ikke findes problemhunde!

Tusind tak for den sødeste, dygtigste og mest charmerende hvalp, jeg endnu har haft, og for et helt fantastisk forløb med dejlig hundesnak og besøg både før og efter hvalpenes fødsel og løbende info, fotos og video undervejs. Selve afhentningen var helt i særklasse,
aldrig før har jeg hjembragt en så fin, ren og velduftende lille hund!!

Glæder mig så meget til et liv sammen med Mollie! Ønsker Solsikken ALT godt!

De allerbedste hilsener fra

30-04-2017

Mie Lykke

Kære Helle & Bjarne,

Jeg har haft fornøjelsen af at hente Solsikkens Oui Amour Pandora i torsdags - hun er på alle måder en fantastisk lille hvalp der hurtig er faldet til, takket været jeres tilgang og kærlighed til hvalpene fra start :)Jeg har været utrolig glad for at købe en hvalp hos jer, da jeg har følt mig tryg under hele forløbet. I har en enorm erfaring og er ikke bange for at dele ud af den..


I skal have stort tak for at tage imod med åbne arme, samt for at besvare alle de spørgsmål der har været undervejs..Jeg kan kun varmt anbefale Solsikkens Coton til andre hvalpe købere :)De varmeste hilsner

Mie

30-04-2017

Mia D. Jensen

Kære Helle og Bjarne

Vi er de glade ejer af en dejlig og glad hvalp fra jer og sender jer derfor vores varmeste anbefalinger. Det har været en fornøjelse at købe hvalp ved Jer. I har mødt os med åbne arme og lukket jeres hjem op for os, hver gang vi kiggede forbi for at se hvalpene.
I har altid været klar til at besvare vores spørgsmål og har delt glædeligt ud af jeres store viden omkring racen og dens pleje.

Vi har nydt de små hilsner som vi har modtaget løbende fra jer, inden hvalpen var gammel nok til at flytte hjemmefra.


Vores lille Karla er en glad, tryg og imødekommende hund, der har masser af mod på tilværelsen og er faldet rigtig godt til ved os.


Tak for det store arbejde i har lagt i at give hvalpene den bedste start. Det høster vi frugterne af nu og fremadrettet.


I får det bedste anbefalinger herfra.

13-11-2016

Janni Rasmussen Lilleballe

Det har været en meget positiv og tryg oplevelse, at købe en hvalp hos Solsikken. Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger.

Helle og Bjarne er utrolig varme og imødekommende, med en kæmpe viden som de delt med os. En stor hjælp for os som 1.
gangs hundeejer. Vi har stor respekt for deres måde at se os an på som kommende ejer til en af deres hvalpe og vurdering af om vi vil kunne påtage os opgaven.

Vores dejlige Buddy er en skøn imødekommende hund med masser af energi og et fantastisk
sind.

Mange hilsner fra familien Lilleballe

09-10-2016

Vivi Ingwersen

At få en hvalp fra kennel Solsikkens Coton, har på alle måder været en positiv oplevelse.

Stor respekt for, at i ser jeres hvalpekøbere an, og tillader jer at sige fra, når i vurderer, at køberne ikke er kompetente til at påtage sig den opgave
det er, at få hund.

I går op i jeres hvalpes trivsel, og har gjort et stort arbejde for, at vi får en hund hjem, som er i balance og falder til i sin nye familie. Vi har været trygge ved at købe hvalp hos jer, og kan kun give vore varmeste anbefalinger
videre.

Vores lille Bine stortrives, er så sjov og fuld af spillopper og man bliver aldrig træt af at se på hende. Hun er tryg ved både børn og andre hunde, naturlig nysgerrig og "næsten" ikke bange for noget. Egenskaber vi i høj grad tilskriver
jeres avlsarbejde og prægning de første uger af hendes liv.

Mange hilsner
Søren og Vivi

11-05-2016

Tina Skov

Skrevet af Tina Skov, d. 11-05-2016
Hej Helle & Bjarne

I fortjener stor ros for jeres måde at drive kennel på. I går 100% op i jeres STORE arbejde.
Vi har nu haft vore dejlige coton i 6 mdr. Han blev lynhurtig renlig, har aldrig bidt
noget forbudt i stykker, han er så god til at aktivere sig selv og han er i balance og hviler i sig selv.
Denne positive oplevelse vi har fået, er ikke sådan det bare er, når man anskaffer sig en hvalp. Det skal vi TAKKE dig Helle og Bjarne for, i er så
viden og forbereder hvalpene til at komme videre til deres nye familier.

Din viden og erfaring vedr. pelspleje Helle, den vil jeg råde andre til at følge, det er vigtigt !

Vi ELSKER vores dejlige Solsikke-hvalp !!

Kærlig hilsen Tina.
E-mail:
tselo@city.dk

30-08-2014

Tina Gadegaard

Vi kan kun varmt anbefale, at købe hvalp hos Solsikken. Helle og Bjarne er to fantastiske, imødekommende og åbne mennesker, som helt sikkert ved hvad de taler om.
Vi har købt den sødeste Coton de tulear hos dem. Vi er første gangs hundeejere og har
fået en god vejledning af hvordan det er, at have en Coton. Vi fik anbefalet de helt rigtige pelsplejeprodukter, hvilket gør det let for os at holde pelsen herhjemme, TAK for det Helle!
Vores skønne Coton har hele tiden været sund, rask og i god trivsel.
Vi havde undersøgt mange hundekenneler inden vi fandt Solsikken, da det var vigtigt for os at vores kommende hvalp kom fra det helt rigtige sted. Det gør en hund absolut fra Solsikken og vi har på ingen måde fortrudt vores køb netop fra dette sted!!
De
kærligste hilsener fra familien Gadegaard

18-04-2014

Charlotte Christiansen

Vi nyder hver dag de sjove påfund og det gode humør som vores solsikkehvalp er fyldt med. En skøn hund, som er med på alt, hvad han bliver præsenteret for, og som er nem at træne og god til børn.

Hjemmeside 25-10-2012

Mette Pedersen

Feedback... uhh vi er jo næsten kun lige blevet hvalpe ejere... Men hvilken hvalp!!
Vi har været så heldige at få lov til at købe Solsikkes Coton Niiniq Moonlight..
Dette fortryder vi ALDRIG!!!!
Hos Helle er der altid hjælp at hente og der
er TID til én, her er ingen spørgsmål dumme og her er en STOR kærlighed til hundene. Dejlige mennesker og harmoniske hunde som bare alle som én er en del af familien… SKØNT
Hvalpe motivationen er et SUPER tiltag.. Det viser absolut det store engagement,
som Helle ligger i at HENDES hvalpe kommer godt fra start, det har været en STOR FORNØJELSE at kunne være med på dette hold.
Håber alle andre hvalpekøbere også vil have det i tankerne, for lige netop deres hvalp.
Det giver en god gro bund for den
fremtidige træning og hvalpens socialisering... og ikke mindst GODE STUNDER med andre i samme båd :-) Vi har været utrolige glade for træningen og er bare kede af at det ikke kørte videre til et unghunde hold ;-)

De Kærligste Hilsner Niiniq og familien

19-10-2012

Heidi Larsen

Hej hvalpekøber.
Jeg vi bare lige fortælle hvor glad vi var for at købe vores "NOK DANMARKS DEJLIGSTE LILLE COTON "MUSSE" ude hos Helle. Vi har aldrig før haft hund, men jeg vil sige, at Helle gjore at vi var klædt rigtig godt på, som første gangs
hundeejer, både med pleje og div.redskaber og foder til hunden.
Vi var rigtig glade for at få lov til at følge vores hvalp`s første 8 uger af livet. Helle og Bjarne åbnede deres hjem og gav masser af gode råd.( TAK FOR DET )
Jeg kan stærkt anbefale
et af Helle`s hvalpekursuser, hun er ekstrem erfaren inden for træning af hunde og så er det smader sjovt, at se alle de uldtotter rende rundt og hygge sig.
Vi har kun godt at sige om SOLSIKKENS-COTON og Helle. Helt sikkert et sted jeg godt selv kunne
tænke mig at være hund.
kuns Heidi og Musse.

19-10-2012

Helle

Vi i Kennel Solsikkens-Coton kan kun blive bedre med jeres feetback på netop jeres oplevelse af at købe en Solsikke hvalp, og gå til hvalpemotivation ved os.
Tak fordi I vil give jer tid til lige netop jeres oplevelse.