Seriøst opdræt af Coton De Tulaer
DKK registeret hvalpe. Vi bor i Vissenbjerg på Fyn 5 min. kørsel fra motorvejen.

 
Ønsker lige netop du og din familie en Solsikke vaps, ja så er muligheden , der nu, vi tager imod opringninger fra jer ,som brændende har en ønske om en velsocialiseret Solsikke vaps, som vokser op i en familie, med viden og respekt for hver enkle individ, ja kort sagt behandler vi vore hvalpe og voksne uldtotter, med kærlighed uden at fratage hundens værdighed, for ja også en coton er en hund, og alle hunde nedstammer fra ulven, og vore hunde skal ikke køre i klapvogne, have sko og heldragter på når de skal ud, vi mener man fratager værdigheden fra hunden, ved at tro de er påklædningshunde, nej det er levende individer, som skal have lov til at udvikle, hver deres personlighed, og opleve verden i deres egen tempo, og grave huller, selvom man måske bliver en smule beskidt, så tørre de bare når de kommer ind ,og vi har både vand og sæbe når det blir forslemt. ( Smiler )
 
Vi er klar til at tage imod jeres opkald og lave aftaler om et besøg ved os.
 Opdateret 20,01,2021
 OBS
På nuværende tidspunkt tager vi ikke i mod reservationer.

Socialisering igang :)

 

¨Lauge og tøserne. < kærlighed mellem barn og hunde,

Love mellem stor og lille <3

 Ring og få en snak om vore dejlige " uldtotter " og endnu bedre kom og besøg os og familien, vi gir gerne en kop te/ kaffe og er altid klar på en hundesnak.
Her i kennel Solsikkens-Coton behandler vi vore hunde med respekt for hunden og ikke menneskelig gøre dem, vi vil ikke tage værdigheden fra hunden, men dette betyder ikke vi ikke elsker vore hunde, tværtimod vi lader dem være hunde, som hunde bør.
                             

Kommende hvalpe, så ønsker du at få nyt familiemedlem så er chancen for en Solsikke vaps så

Ring og lav en aftale om et uforpligtende besøg ved os her i Solsikken og mød vore dejlige " uldtotter " så gir vi kaffen/ teen.
OPDATERET:
11,08,2020
 
PS VI SKRIVER IKKE OP PT:

Glad familie.

Billedet er Carl & Isabella som sidder med deres dejlige _Solsikke vaps kaldet Fie, læg mærke til glæden i deres øjne.

🙃 Kennel Solsikkens-Coton. Seriøst opdræt af Coton De Tulear DKK reg.
Kennel Solsikkens-Coton går aldrig på kompromi med vore hunde som indgår i avlen. 
Vi er en Kennel som ikke springer over hvor gærdet er lavest og alver på forældre dyr som ikke er godkendte.
Kennel Solsikkens-Coton lægger mest vægt på at opdrætte nogle sociale og psykiske stærke og velfungerende tillidsfulde hvalpe.Vi avler KUN på hunde som er ALVS GODKENDTE  OG UDSTILLET FORÆLDREDYR som ´lever op til DDK'S  krav for Cotoner.
 Vore hvalpe vokser op i vores køkkenalrum hvor vi altid opholder os.På den måde mener vi at man får hvalpene præget fra første dag. Vi bestræber os samtidig på at lave nogle smukke hvalpe.Vi er meget kritiske med vores avlshunde og udvælger altid specifikt hanner som passer til vore tæver.😘:))))))

Ring nu så du kan følge din hvalps opvækst fra starten.😋 Vi kan også råde og vejlede om de rigtige hundeartikler til din nye hvalp så du får det rigtige fra starten.
NYT:😲
Avls han står til rådighed, kun seriøse henv. og kun avlsgodkendte tæver i DKK. Ring for yderligere oplysninger.
Solsikkens-Coton kan også følges på Facebook. under Solsikkens-Coton.

OBS: ved kontakt skriv da en mail, sms eller ring svarer ikke på forespørgsler i kommertar boksen.
Modtager ikke opkald fra skjult nr.
Kun seriøse henvendelser.


OBS. NY EMAIL 

Kontakt tlf. 22405720
Email 

solsikkenscoton@outlook.com
SE. 33098898

Oliver & Lovely Samoa hygger. <3

Vi i Kennel Solsikkens-Coton er altid til rådighed for vore hvalpe købere.Vi har mottoet ingen spørgsmål er dumme, men det er dumt ikke at spørge. Vi prøver på bedste måde at hjælpe nye hvalpe familier som måske aldrig har haft hund før, med at støtte og vejlede.Så det at få et nyt familiemedlem bliver en lykke for alle.
Vores baggrund for arbejde med hunde er et langt liv ( 34 år ) med hunde. Vi har arbejdet med Schæferhunde, både Brugssporten og Udstillings siden i rigtig mange år, men har aldrig selv opdrættet Schæfere, men har taget imod mange hvalpe,idet jeg har passet mange fødende tæver og socialiceret hvalpene, hvilket altid har været lige stor lykke hvergang.Man kan aldrig blive træt af at følge et kuld der vokser op. Ligeså har jeg i en del år arbejdet i en Hundepension, været konsulent for et hundeinternat, hvor man tog ud og kiggede til de omplacerede hunde,for at se om de trives i deres nye hjem.Så jeg har erfaring med mange hunderacer, men mit hjerte ligger ved Cotonerne og vores sidste Schæfer tæve som nu er oppe i den store hundegård :-(
 

Wanilla lige vasket :)

🙂.🤩🤔🙃 Vi bor i Vissenbjerg på Fyn 5 min. fra motorvejsafkørselen.🙃

Vores liv med Cotoner.

Kennel Solsikkens-Coton  har pt.¨1 avlshan til rådighed, så står du og mangler en sund og velsocialiseret han som opfylder de rigtige krav for standarden så ring for en uforpligtende snak. Besøg og fremvisning kan aftales.
Kun for AVLSGODKENDTE tæver i DKK.
Kun seriøse henv.

Helle

+4522405720

Velkommen til vores liv med Cotoner.

Børne/baby venlige Cotoner.

Vores barnebarn Lauge sammen med vores datter's dreng, hundene har fra første dag elsket Lauge, og de passer på ham som høge. :-)

Cotoner & Børn.

De 3 drenge. :-)